Gott nytt år!

Årets sista naglar fixade jag i förrgår. En nagel gick av så jag klippte ner alla rätt långt. Jag tycker dom är jättekorta nu, fast det är dom väl egentligen inte ;) Så här kommer lite bilder i sista inlägget 2011.

Årets nyårsnaglar



Depend 135, Mavala Sparkling bronze och water decals. Båda nagellacken är supersnygga och enkla att måla med, dock behövs 3 lager depend för att få det heltäckande.. Men jag tog bara två eftersom att det skulle på med glitter också :)

Nya nagellack



Depend 038, Mavala sparkling red och sparkling bronze, isadora 719 forest


Fick detta underbara kit av mina föräldrar i julklapp! :)







Flaskan som är inringad på bilden trodde jag först var ett topplack som torkade fort, men det visade sig göra så att nagellacket man hade torkade superfort. Helt fantastiskt! Jag älskar det! :D


Gott nytt år! :)

Jul 2011

Nu är julen slut, och jag är hemma igen. Det blev att måla kusinernas naglar på julafton, kul kul :)

Vendela 15 år

 

Julia 10 år

 

Alice 15 år


Årets julnaglar!

Nu är "årets julnaglar" klara! Eller, jag gjorde dom igår. Jag är så nöjd som man kan bli! :)

 

 


Kunde inte låta bli ;)

Hade ju egentligen "bestämt" att inte måla naglarna nåt mer nu innan jul, men jag blev sååå sugen i helgen att jag inte kunde låta bli ;) Blev bara nåt enkelt, och jag har redan tagit bort det..

 

Imorgon ska jag göra dom "riktiga" julnaglarna, alltså dom jag ska ha på julafton. Måste göra dom ett par dagar innan, eftersom vi ska fira jul i stockholm.. Men dom borde hålla sig snygga tills på lördag ;) Så bild på det kommer imorn kväll eller på torsdag då jag har massa annat att göra också! :)


E.L.F nail art contest!

Jag vann en tävling här om dan, på http://www.eyeslipsface.co.uk/index.asp facebooksida. Man skulle lägga upp en bild (eller fler som jag gjorde) på juliga naglar :) Gjorde det mest för skojs skull, och sen blev jag en av 10 vinnare! :D Här är min nail art som vann iaf, gjorde dom julen 2009, när jag började bli intresserad av sånt :)
Länk till deras blogg; http://elfukblog.blogspot.com/p/christmas-nail-art-contest-winners.html

 

I guess most of my readers here today don't know swedish, so I thought I'd should write something in english as well :) Your are probably here because I'm one of the winners i elf;s christmas nail art contest. If you would like to continue to read my blog, please leave a comment, and a will keep making posts in english! 

Svar på kommentar..

Fick en kommentar med frågan hur jag gör dessa, så är väl bäst att jag svarar ;)

 

Jag anväder en glittrig Two-way nail art pen, alltså en sån med tunn pensel. Sen målar jag på det som vanligt, fast bara på toppen, jätteenkelt och jättesnyggt! :)

Flaskan ser ut såhär;

Och finns bland annat här; http://nagelgiganten.se/nail-art-pen-48-p-2986.html


...

Fixade nya naglar i söndags, juliga såklart ;) Nästa gång blir det dom jag ska ha på julafton. Har redan bestämt hur dom ska se ut, kommer bli skitsnyggt! hehe.

Använde mig av Depend nr. 225 och E.l.f Twinkle


Jultemat fortsätter.. :)


RSS 2.0