suck!

har nu i flera dagar tänkt uppdatera bloggen. MEN det går inte! fruktansvärt frusterande.. Kommer inte ens in på första sidan, det är bara vitt. Så får hoppas att det löser sig snart, för kan ju inte lägg upp bilder när jag bloggar via mobilen.. SUCK!

...

Igår när jag var på väg hem från jobbet skulle jag typ rätta till tröjan, så böjde sig en tumnageln nästan helt neråt, alltså åt fel håll (vet inte hur jag ska förklara riktigt :P) Det gjorde djävulskt ont, och såklart sprack den och jag var tvungen att klippa av :(



Hur som helst så tog jag bort nagellacket jag hade och målade nytt. Satte på en lösnagel på den som gick av, tycker det ser bättre ut när alla är lika långa.
Använde mig av konad nail art, men blev inge bra första gången.. så målade över med ett till lager nagellack och gjorde om! dock blev det lite smått utsmetat på 2 naglar..
Den blåa färgen stämmer mest överrens på dom sista bilderna.


 

 

 


...

Igår kom vi hem efter en helg i stockholm som innehöll 50års-kalas. Blev att måla både syrrans och morsans naglar :) Och såklart mina egna ;)

Mina. Tog lååång tid innan jag bestämde mig för vad jag skulle göra..

 

Syrrans

 

Morsans.

 

Å så mina som jag gjorde igår kväll :)

 

Köpte 2 nya nagellack, var extrapris på Lindex så kunde inte låta bli ;)

 


Glitter

Glittriga naglar är superfint tycker jag, så det blev det idag! :) Dock finns nackdelar, helt omöjligt att ta bort med nagellacksborttagningsmedel (långt ord det där :P)... Men det är ändå värt det.

 

 

 


RSS 2.0