W7 - Fluorescent Orange





Märke; W7
Namn; Fluorescent orange
Pris; 39kr
+/- Som vanligt har jag inget dålig att säga om W7:s nagellack! Den enda lilla nackdelen är att det är tunnt och minst 2 lager behövs. Annars väldigt bra.

Äntligen en uppdatering.. ;)

Jag försöker bli bättre på att måla andras naglar, men har ingen att öva på. Så när vi var ner till nynäshamn i sommar blev jag överlycklig när mina söta kusiner( 11 och 15år) mer än gärna ställde upp som provdockor ;) haha.  Det gick bra iaf, och dom blev väldigt nöjda :) Och nu vill dom ha massa nagellack i julklapp, haha ;)
Förhoppningsvis och troligtvis får jag måla dom igen i jul! :)


såhär blev det iaf;

Julia 11år




Vendela 15år




Och såhär såg mina ut (ljusblått glitter har blivit lite av en favorit)




Mitt förbud att köpa nya nagellack tills jag använt alla har än så länge gått mycket bra. Men herre min skapare vad det kliar i fingrarna så fort jag ser nåt snyggt! Idag till exempel var jag och min sambo på ica maxi, och där hade dom bla. colour club för 19kr, depend ta 3 betala för 2, stora flaskor 2 för 40kr och sexpack med grymt snygga färger för 99kr.. Jag ville köpa ALLT! haha. Funderar faktiskt på att gå dit imorn igen och köpa ett sexpack.. Fanns ett med bara glittriga (röd, guld, grön, lila mm.) Man vet ju faktiskt inte om man kommer hitta det igen! ;)
Men jag måste erkänna att jag faktiskt har fyra nya nagellack.. det var min sambo som köpte dom åt mig, så då räknas det väl inte? haha. Fyller år snart också, ett bra tillfälle att önska sig presentkort på tex kicks eller åhlens, där dom har det mesta jag gillar/använder när det gäller nagellack.

Här e dom 4 nya.. H&M:s summer nails. Den blåa som såg snyggast ut i flaskan var en besvikelse, målade på en lösnagel och den var jättetunn och genomskinlig :( men men, snygg ändå! :)





W7 - Burnt Amber & Brownie



Märke; W7
Namn; Brownie
Pris; 39kr
+/- Jag älskar W7:s nagellack! Enkelt att måla på, torkar snabbt och sitter bra i flera dagar utan att flaga! Dock är 2 lager ett måste för att få ett heltäckande resultat.




Märke; W7
Namn; Burnt Amber
Pris; 39kr
+/- samma som ovan..

Helmer

Jag har gjort som många andra och köpt en Helmer till mina nagelgrejer :) Trots att det var ett helvete att sätta ihop den, så är jag sååå nöjd! Plus att allt fick plats i 4 lådor, så nu har jag 2 till att fylla med framtida skojigheter :)

Passade in perfekt i badrummet!

 

Alla oanvända lack får stå ovanpå så länge. "bara" 42 kvar ;) haha

 

Översta lådan

 

Låda 2

 

Låda 3

 

Låda 4

 

 

Senaste och sista lackköpet på ett tag, mycket nöjd!

 


RSS 2.0