Nytt!

Igår tog jag mig äntligen tid att måla naglarna. Hade inga ideer alls, så fick blir nåt enkelt bara, samma som jag ska måla på min syrra nästa vecka.. :)

Det vita lacket var inte så överdrivet bra.. Blev bubblor på flera naglar trots att jag verkligen försökte undvika det. Men men, blev bra ändå.

Måste försöka komma på hur jag ska fixa mina nästa vecka, min mamma fyller 50 och vi ska ha stort kalas, då måste dom ju vara lite extra fina ;)


Glad Påsk!

Har inte riktigt funnits nån ork till att fixa med naglarna senaste tiden.. Men idag blev jag jättesugen så ska fixa nåt snyggt ikväll! :) Blir eventuellt nån slags påsknaglar.

Såhär ser dom ut just nu;



Något som jag stör mig fruktansvärt mycket på är min pekfingernagel på vänsterhanden.. Oavsett om hur jag klipper/filar den så böjs den alltid inåt på ena sidan. Det är SÅ fult! Vet inte vad jag ska göra.. Usch!
Här är den bästa bilden jag kunde hitta..



Är det nån som vet varför det bilr så? och om det finns nåt man kan göra?

Nytt!

Senaste naglarna, som jag gjorde igår :) Blev bara nåt enkelt då jag inte orkade att sitta med massa pill..

 

Har länge letat efter stickers i form av hjärtan, och idag hittade jag äntligen när jag var inne på Åhlens!
Röda hjärtan med glitter, 45kr, inte så farligt faktiskt :)


Nu är det klippt!

Dåligt med uppdatering här på ett tag nu! Men har inte riktigt haft tid eller ork/lust att fixa med naglarna..
Hur som helt var jag "tvungen" att klippa dom idag.. Jag hatar att klippa mina naglar, alltså det är nästan psykiskt jobbigt, haha. Nä men det känns som att man förstör nåt man sparat så länge.. Efteråt känns det så tomt, naket och fult, som att en del av fingret är borta.
Anledningen till att jag var tvungen att klippa dom är för att jag var på en arbetsintervju i förrgår, och när jag gjorde ett test på deras dator upptäckte jag att det inte alls funkade att skriva snabbt på det tangentbordet med mina naglar. Och eftersom jobbet kräver att man är snabb måste det funka! Testet gick mkt bra ändå, och jag fick jobbet. Jag sa "Nä men det är väl bara att jag klipper av dom i så fall, inga problem" (innan jag visste att jobbet var mitt) Ha! In my face! Nu är ju inte allt helt klart, men om det av någon anledning skulle bli så att jag måste tacka nej till jobbet (visar sig på mötet på tisdag) så kommer jag ångra mig djupt att jag klippte dom så kort..
Haha, detta låter säkert jättetöntigt.. Men jag älskar mina naglar! ;) Som tur är så växer dom ju ut igen.

Här kommer iaf före och efter..




Testade marble nails igen för några dar sen, det gick INTE. Herre min skapare så frustrerande! Usch! Lär dröja ett bra tag innan jag testar det igen!
Så i min frustration målade jag på ett nagellack som jag ej haft förut..



Min sambo sa att det syndes på naglarna att jag var arg när jag målade dom, haha :P

Marble nails

I helgen tänkte jag testa marble nails för första gången, både snyggt och häftigt!
Första försöket blev inte bra, haha.. Kladdigt och täckte inte hela naglarna. Men sen visade det sig att jag helt hade missuppfattat hur man skulle göra :P Så jag tog bort det och tesade igen. Denna gång blev det mycket bättre, men färgerna var för ljusa och det syndes knappt på naglarna.. Blev inte heller lika mycket kladd runt om. Så nån dag i veckan ska jag försöka igen. Denna gång med starkare färger så att det syns ordentligt! Övning ger färdighet, och jag ger mig inte förns det blir perfekt! ;)

Första försöket;


Andra försöket;



och såhär gör man;
http://www.youtube.com/watch?v=OO3NO29L50U

Shopping :)

Idag var jag på stan, hade väl egentligen inte tänkt handla några nagelgrejer förutom nagellacksremover, men som vanligt följer alltid nånting med hem ;)
Blev 3 depend nagellack, var Ta 3 betala för 2 på Kicks, så kunde inte låta bli ;) hehe. På Lindex hittade jag ett gult (precis ett sånt gult jag letat efter) för bara 29kr! Maybelline MNY New York hette den :) Var sugen på att testa fler av det märket, men fanns inte direkt några roliga färger kvar..
Och sen så köpte jag ett topplack, Mavala, vilket är det bästa jag har testat iaf! :) 65kr är det lätt värt.


 

Senaste naglarna, som jag målade igår :)

 


RSS 2.0