Depend - Nr. 206 & 247



Märke; Depend
Nr; 206
Pris; 25kr
+/- Hyfsat lätt att måla med, men ganska kletigt. Segt på att torka och ganska tråkigt.. Heltäckande efter ett lager men höll man naglarna framför en lampa såg det typ fläckigt ut.





Märke; Depend
Nr; 247
Pris; 25kr
+/- Lätt att måla på om man var snabb, annars blev det kletigt. Svårt att få det jämt och utan bubblor. Hamnade lätt utanför. Annars ett supersnyggt nagellack som verkligen syns! Endast ett lager behövs.

H&M - Happily ever after

Lär bli en hel den såna hör inlägg framöver då jag bestämt mig för att testa alla oanvända nagellack innan jag köper nåt nytt. Räknade igår och det var hela 45 stycken som jag aldrig testat, haha.




Märke; H&M
Namn; Happily ever after
Pris; 39,50kr
+/- Var jätteenkelt att måla på då det var ganska tunt. Var tvungen att använda 2 lager för att få det någorlunda täckande. Ganska lång torktid. Passar nog bättre att måla över ett annat nagellack.

...

Även om jag nästan alltid har målade naglar och jag tycker det är superkul att fixa dom, så har jag insett att jag nånstans måste sätta ett stopp för hur mycket jag köper. Jag har blivit som besatt och köper ständigt nya nagellack som jag tycker är snygga, ofta även om jag vet att dom inte kommer användas ofta eller alls. Så jag bestämmde mig för att göra en sista beställning och sedan ta en "paus" från nagellacksköpet. Låter säkert knäppt, men min plånbok gillar det inte riktigt :P haha. Nä men jag har såå många som ligger helt oanvända som jag ska testa innan jag köper nytt igen. Så önska mig lycka till! haha. Hur som helst 293kr för 17 nagellack är ganska najs ;)

Här e alltså min sista beställning på ett tag; (storlekarna stämmer inte riktigt in med verkligheten, dom minsta på bilden är lika stora som O.P.I flaskor..)

 

Jag har aldrig varit ett särskilt stort fan av svart nagellack. Visst är det snyggt, men det är som nåt konstigt med konsistensen.. Har flera svarta nagellack från olika märken men alla är lika dåliga. Målar man ett tjockt lager så blir det bubbligt och torkar typ aldrig. Målar man flera tunna lager så blir det alldeles kletigt och ojämt. Har aldrig varit med om att nån annan specifik färg har varit så dålig. Förstår inte heller varför det är så, varför just svart?
Här om dan bestämmde jag mig iaf för att för sista gången testa ett svart nagellack, ett lite dyrare. För ibland så är dyrare bättre. Men inte i detta fall. Köpte ett China glaze - Liquid leather för 99kr, och testade det direkt. Var samma konsistens och helt jäkla omöjligt. Målade först ett tunnt lager (försökte iaf) Sen när det hade torkat målade jag på ett nytt. Det blev snyggt men det ville aldrig torka! Bara några timmar senare började det flagna på topparna, uselt! Flera timmar senare när jag skulle sova hade det fortfarande inte torkat ordentligt. När jag vaknade var det sprickor å så överallt på varje nagel.. och ännu mer flagat på topparna. Bubblor blev det också. Så vad har jag dragit för slutsats av detta? Ska aldrig mer köpa ett svart nagellack, och troligtvis inte använda dom jag har heller. Tråkigt men sant. Kan knappast vara den enda som har detta problem med svart nagellack.

 

Kommer fortsätta vara dålig på att uppdatera, men har ju inte direkt många läsare ändå.. :P Sambon har semester och då vill jag hellre spendera tid med honom. Ska på en arbetsintervju på tisdag och får jag jobbet blir det inte mycket målade naglar. Är på en restaurang och då lär jag knappast få ha nagellack.. Tråkigt, men det är sånt man får ta helt enkelt!

 

Ska till IKEA på måndag och köpa en hurts till alla nagelgrejer, så jag slipper använda sjuttioelva necessärer till allt :P Det tar plats och är bara jobbigt. Men köper jag den har jag istället massa tomma necessärer, haha. För försöka hitta nån annan anvädning för dom helt enkelt.


besvikelse..

Beställde lite grejer från http://www.eyeslipsface.co.uk/index.asp förra veckan som kom idag. hade egentligen inte tänkt beställa nåt mer nagellack, men eftersom ett jag tänkt beställa förut nu fanns i lager så gjorde jag det ändå. Men oj vilken besvikelse. Det är så trist när man beställer något från internet och det inte alls ser ut som på bilden.. Men men, sånt som händer.

Första bilden är från deras hemsida, den andra hur den ser ut på riktigt. Ser inte alls likadana ut!

 

 

En trevlig överaskning vad dock ett topplack jag också beställde. Trodde det var ett vanligt men tydligen gör det
så nagellacket man har på blir matt. Alltså om man har ett som skiner eller glittrar blir det helt annorlunda.
Skithäftigt!



Har annars inte målat så mycket, har varken haft tid eller lust. Senaste såg iaf ut såhär.

 

Testade även för ett tag sen att använda glitter. Det gör jag INTE igen. Såg väl okej ut, men tog typ 5min per

nagel att få bort sen.. Fyfan, det var inte kul! Inte värt det heller..

 

 


China glaze - Riveter Rouge

Första gången jag testa china glaze. Var det värt 98kr? njaa.. Men snyggt var det!




...


har egentligen inget med naglar att göra, men ändå..;)

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


senaste...

2 lager depend nr. 246 (som för övrigt var ganska dåligt, typ vattnigt och jättetunt..) och sen 2 lager O.P.I Last friday night


För mycket..?

Haha herregud.. Man inser inte riktikt hur mycket grejer man har förns man ställer fram allt på samma ställe..:P
Har ökat en hel den på mindre än en halvår. Kanske börjar bli för mycket nu? ;)

 


Nya..

Var på stan idag för att handla lite, bla. en väska å så spana efter nagellack på rean. Va bara in på Kicks och Åhlens, för herrejävlar vad folk det var! Är stadsfesten här i skellefteå och man kunde knappt gå för att det var så sjukt mycket människor. Hur som helst blev det dessa 3 som fick följa med hem. O.P.I har jag aldrig testat förut (mest för att dom är så dyra) men köpte en till slut ändå. Dom andra 2 var extrapris på 35/25kr


RSS 2.0